Batangafo.kgmOpdracht van transformatorenNieuwe kortingsoffertes

  • vrijgavetijd:2022-09-25 11:11:47
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:450
  • Korte omschrijving:

    Batangafo.kgm,Het geluid van droge transformator komt vanHoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?Batangafo.kgmDe drog

Artikel inhoud

Het geluid van droge transformator komt van

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

Batangafo.kgmDe droge transformator die wordt gebruikt voor de omzetting van de spanning van de elektriciteitscentrale verschilt van de olietransformator. Het is strikt verboden om de weg te leiden aan de onderkant van de spanningszijde om te voorkomen dat de isolatietlaag van de droge transformator doordringt als gevolg van de overspanning aan de elektriciteitsnet kant of de bliksemslag op de lijn.

Bij inbedrijfstelling:

Maroubra.Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

Korte invoering van de nullijn van de transformator

In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;


Batangafo.kgmOpdracht van transformatorenNieuwe kortingsoffertes



Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

De efficiëntie van de transformator is nauw verbonden met het vermogensniveau van de transformator. In het algemeen, hoe kleiner de verlies-naar-outputvermogen verhouding en hoe hoger de efficiëntie. Integendeel, hoe kleiner de uitgangskracht, hoe lager de efficiëntie.

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Aanbeveling van de homepageIsolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

In het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijdelijk leiden tot het verlies van spanning en uitgangsvermogen. Bij het transport van dezelfde uitgangskracht,Batangafo.kgmTransformer vermogen,Batangafo.kgmPrijs van de 250kVA box type transformator, is het spanningsverlies omgekeerd evenredig aan de spanning, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.


Batangafo.kgmOpdracht van transformatorenNieuwe kortingsoffertes



Verbindingsgroep structuur van droge transformator

Direct materiaalI) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

De apparatuur kan de tekortkomingen uit de patrouilleinspectie, schoon de porselein waterdichte behuizing, verwijderen en vervangen van de gebarsten of broze leren pad, controleren en aanscherpen van de knoop, controleren en vervangen van de silica gel van het ademhalingsmasker, enz.

Het productieproces van droge transformator is zeer proces,Batangafo.kgmSpecificatie van de transformator, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

Batangafo.kgmDe grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

Korte invoering van de nullijn van de transformator

transformator met olieonderdompeling

Batangafo.kgmOverige productinformatie
  • Harderwijs.Staalplaat van de instapbrugAnalyse en onderhoud van vervormingsproblemen

    Harderwijs.Staalplaat van de instapbrugAnalyse en onderhoud van vervormingsproblemen

  • LeipzigAangepaste mobiele hydraulische instapbrugWat zijn de toepasselijke industrieën?

    LeipzigAangepaste mobiele hydraulische instapbrugWat zijn de toepasselijke industrieën?

  • Almere StadTractief hydraulisch hefplatformVeelvoorkomende problemen en oplossingen

    Almere StadTractief hydraulisch hefplatformVeelvoorkomende problemen en oplossingen

  • Gujiao.Een kleine lift kopen voor huishoudelijk gebruikBediening voorzorgsmaatregelen op het werk

    Gujiao.Een kleine lift kopen voor huishoudelijk gebruikBediening voorzorgsmaatregelen op het werk

  • Forli.Hydraulisch hefplatform met schaarvorkHoe de pompefficiëntie te verbeteren?

    Forli.Hydraulisch hefplatform met schaarvorkHoe de pompefficiëntie te verbeteren?

  • TevesoHalfautomatisch hydraulisch hefplatformIs vervorming de boosdoener van het geluid dat door de

    TevesoHalfautomatisch hydraulisch hefplatformIs vervorming de boosdoener van het geluid dat door de

  • Sacramento.Met behulp van een klein hydraulisch hefplatformHoe productie te kiezen?

    Sacramento.Met behulp van een klein hydraulisch hefplatformHoe productie te kiezen?

  • BourgesAangepast hydraulisch hefplatformEen paar tips om de efficiëntie te verbeteren

    BourgesAangepast hydraulisch hefplatformEen paar tips om de efficiëntie te verbeteren

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!